lm-header.jpg

Lighttown Madness

Lighttown Madness, bij veel mensen bekend onder de naam LM’07, is in 2007 opgericht met als belangrijkste doel bij te dragen aan een betere sfeer in het Philips Stadion.

Voorheen waren er al enkele sfeerinitiatieven actief, zoals de sfeergroepen Vak X en Vak T, en werd er op het vlak van sfeeracties ook regelmatig samengewerkt aan grote sfeeracties zoals de actie voor Gomes en de Lighttown My Town actie. Om groter en beter uit te kunnen pakken werd besloten om deze groepen samen te voegen tot een groep: Lighttown Madness.

De openingsactie van Lighttown Madness vond plaats op 25 augustus 2007 en zag er als volgt uit:
 

Met de oprichting van Lighttown Madness werd tegelijk ook de website www.lighttownmadness.nl gelanceerd, en inmiddels is Lighttown Madness op diverse social media platforms aanwezig met berichtgeving over sfeer gerelateerde activiteiten.

Door de jaren heen is de groep Lighttown Madness behoorlijk uitgebreid en mocht het zich al snel rekenen tot vaste gesprekspartner van zowel de Supporters Vereniging PSV en PSV als het om zaken gingen waarin sfeer een belangrijke rol speelde. Voorbeelden genoeg daarvan de afgelopen 9 jaar, waarvan een groot gedeelte ook via foto en videomateriaal terug te vinden zal zijn op deze website.
 


Lighttown Madness is inmiddels een begrip in binnen- en buitenland wanneer het gaat om grote en originele sfeeracties, en die lijn zetten wij graag door komende jaren.

Lighttown Madness
Eendracht maakt macht!